veneomistuksen uusi aika

Yhtiöstä

seatimen idea syntyi, kun perustajat Mikko ja Jan-Erik vierailivat vuoroin toistensa veneillä purjehtimassa ja jakoivat kokemuksia veneen ylläpidon ja huollon vaivasta ja kustannuksista. Kummankin vene seisoi aivan liian paljon laiturissa, koska aika ei riittänyt purjehtimiseen ja aikaa meni aivan liikaa huoltamiseen. Katseltiin ympärille ja huomattiin, että tilanne tuntui olevan sama lähes jokaisen veneen kohdalla eri laitureissa. Kalliita veneitä käytetään muutama viikko keskikesällä ja muutoin ne seisovat laiturissa keräämässä kustannuksia ja vaivaa. Lisäksi palvelu venealalla koettiin huonoksi ja hinnat aivan liian kalliita. Mietittiin, että tähän pitää olla parempikin tapa, jotta saadaan vain ja ainoastaan se mitä haluttiinkin veneilyltä mutta ei kaikkea negatiivista ajan- ja rahankulua. Näin kehitimme yhdessä seatime konseptin, joka mahdollistaa kaikille veneilyn juuri silloin kuin itse haluaa joka vuosi helposti, joustavasti ja edullisesti.

Mikko_Kauppinen.jpg


mikko.kauppinen[at]seatime.fi
(+358) 40 932 9942

Mikko Kauppinen


Mikko Kauppisen suku on kotoisin Naantalin Rymättylästä ja Mikko kasvoi purjehtiessa ja purjelautaillessa kesäisin Rymättylän vesillä. Kauppatieteiden maisterina Mikko on luonut uraa lukuisissa monikansallisissa yrityksissä eri puolilla maailmaa pääasiassa eri taloushallinnon johtotehtävissä. Kymmenen vuoden ulkomailla asumisen jälkeen Mikko palasi Suomeen perheensä kanssa. Yksi asia, joka lisäsi kiinnostusta Suomeen palaamisessa oli mahdollisuus purjehtia enemmän tutuilla vesillä. Veneily ja meri ovatkin aina olleet lähellä sydäntä. Ulkomailla asuessaan Mikko on kerryttänyt kokemusta vuosien varrella purjehtimalla mm. Intian Valtamerellä ja Karibianmerellä. Saaristolaisten sukujuuret Rymättylässä antoivat rakkauden merenkäyntiin. Mikon isoisä oli merikapteeni ja isä työskenteli öljytankkereilla nuorena miehenä.

jan-erik-noborder.jpg


jan-erik.rae[at]seatime.fi
(+358) 40 964 2139

Jan-Erik Rae


Jan-Erik Rae on viettänyt meren äärellä koko ikänsä sekä purjehtien että moottoriveneillen, nuorempana Turun saaristossa ja myöhemmin Helsingin lähisaaristossa. Jan-Erik on myös purjehtinut lukuisissa purjehduskilpailuissa Suomessa ja ulkomailla. Hän on erinomainen ja kokenut kapteeni ja kouluttanut lukuisia henkilöitä miehistön jäseniksi. Jan-Erik tuntee läpikotaisin purjeveneiden anatomian ja purjehdustekniikat. Muutama vuosi sitten harrastuksesta tuli myös sivutoimista yrittäjyyttä charterpurjehduksia yritysasiakkaille tarjoavan toiminnan muodossa, jonka pohjalta ajatusta laajemmasta palvelukokonaisuudesta alettiin Mikon kanssa kehittää ja seatime -konsepti syntyi. Ura purjehduksen ulkopuolella on liittynyt vahvasti yritysjärjestelyiden maailmaan ja SeaTime yrittäjyys yhdistääkin tavallaan harrastuksen ja työnteon.