veneomistuksen uusi aika

Seatime vuokraus

seatime venevuokraus mahdollistaa tutustumisen purjehduksen ihmeelliseen maailmaan helposti ja nopeasti uusilla ja turvallisilla Hanse -purjeveneillä. Purjehdusloma alkaa Turun upeasta vierasvenesatamasta. Marina sijaitsee vain kävelymatkan päässä  keskustasta ja tarjoaa täyden palvelun sataman ravintoloineen. Satamaan on erittäin helppo tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla ja ruokakauppa on aivan sataman vieressä.


Vaihtopäivät viikkopurjehduksille lähtökohtaisesti lauantaisin, mutta varaustilanteen salliessa pyrimme järjestämään haluamanne vaihtopäivän. Viikonloppuvuokraus myös mahdollista sesongin ulkopuolella.

slide-33.jpg

Ennen purjehdukselle lähtöä opastamme veneen käytössä ja käymme lävitse turvallisuusasiat. Tarvittaessa järjestämme kokemattomille myös koulutusta purjehdukseen ja voimme myös lähteä mukaan loman ensimmäisiksi päiviksi erikseen sovittaessa.

slide-2.png

Purjehduksesi sujuvuuden varmistamiseksi suosittelemme varaamaan tähän riittävästi aikaa. Annamme mielellämme myös vinkkejä hyvistä satamista ja saariston matkailukohteista.


Emme edellytä kirjallisia todistuksia tai suoritettuja purjehduskursseja todistukseksi purjehdustaidoista, mutta käytännnön taidot varmistetaan ennen veneen luovutusta.


Veneen päällikön on kuitenkin omattava riittävä veneily-/purjehduskokemus hallitakseen vuokraamansa veneen kaikissa olosuhteissa lain ja asetusten edellytysten mukaan.


Emme peri vuokrauksesta erillistä takuusummaa, mutta vuokraaja on velvollinen korvaamaan vahingon tai omavastuuosuuden vahingon sattuessa.


Veneet ovat hyvin varusteltuja ja uusia, vuokrauskäytössä ovat Hanse 345 ja Hanse 385. Veneissä on mm. lämminvesi, jääkaappi, vesi WC, uunliesi, lämmitin, plotteri, paperikartat, AIS ja maasähkö. Peitot ja tyynyt kuuluvat vuokraan, samoin kuin normaali loppusiivous ja puhtaat lakanat. Genaakkeri on saatavilla lisämaksusta.

Veneiden vuokrahinta sisältää:

  •  
Luovutuksen ja vastaanoton
  •  Perehdytyksen osana vuokra-aikaa
  •  Veneen varusteineen ja tarvikkeineen
  •  Vakuutuksen
  •  Turvallisuusasioiden läpikäynnin
  •  Normaali loppusiivous ja puhtaat lakanat


Pyydämme perehtymään ennen purjehdusta kotisivuiltamme löytyviin vuokrausehtoihin, joissa on kerrottu tarkasti veneen käyttöön liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista sekä toiminnasta mahdollisessa vahinkotilanteessa. Autamme mielellämme kaikissa mahdollisssa avoimissa kysymyksissä tai ongematilanteissa ja olemma puhelimitse tavoitettavissa vuorokauden ympäri.