veneomistuksen uusi aika

Charter Yritysasiakkaille

  • Tarjoamme yrityksille kattavia kipparoituja charterpurjehduspaketteja alkaen muutaman tunnin kevyestä yhdessäolosta saariston suojissa aina yölliseen avomeripurjehduskilpailuun. seatime charter -lähtösatamat Turussa ja Helsingissä.
  • Hoidamme koko paketin yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoilut ja tarpeelliset varaukset mukaan lukien.
  • Päiväpurjehduksen aikana ehdimme vierailemaan jossakin saariston useista satamista, joissa mahdollisuus pysähtyä esimerkiksi syömään (mm. L’Escale Nauvossa, Farmor’s cafe Högsåra) tai ihastelemaan nähtävyyksiä (Seilin saari, Rosala viikinkikylä jne..) Päivän aikana ehtii myös purjehtimaan esimerkiksi Hankoon, josta on mahdollista järjestää paluukuljetus autolla.
slide-2.png
  •   Purjehdukset ovat sopivia myös ensi kertaa purjeveneeseen astuville sillä ammattitaitoinen kippari on vastuussa kaikien turvallisuudesta ja purjedhuksen sujumisesta asiakkaiden voidessa keskittyä vain maisemista nautiskeluun.

Halutessanne voitte ottaa aktiivisesti osaa purjehdukseen ja voimme myös järjestää oman kilpailun useammalla veneellä.


  • SeaTime –charter tarjoaa turvallisen tavan tutustua saaristoon ja purjehdukseen kipparin huolehtiessa tarvittavista järjestelyistä ja turvallisuusasioista. Purjehduksilla saatte aina ennen matkalle lähtöä asianmukaisen opastuksen tärkeistä purjehdukseen liittyvistä käytännön asioista eikä mitään aiempaa kokemusta tarvita. Toivomme kuitenkin, että tutustuisitte purjehdusohjeisiimme jo ennen matkaa. Ohjeista löydätte useita käytännön vinkkejä purjehduksen suunnitteluun ja matkalle valmistautumiseen.
  • Veneet ovat kattavasti varusteltuja vaivattomaan purjehdukseen, suositeltava ryhmäkoko venettä kohden on 8-10 henkilöä, isommille ryhmille useamman veneen purjehdus tai myös muutaman tunnin tutustuminen, jolloin isompikin ryhmä ehtii kokeilla purjehdusta saman päivän aikana.