veneomistuksen uusi aika

Koulutus

seatimen tavoitteena on tehdä purjehduksesta kaikille mahdollinen ja helppo harrastus.

Sitä tukeaksemme koulutamme asiakkaamme tarvittaessa vaikka nollatasolta purjehtijaksi. Jokainen asiakas saa joka tapauksessa koulutuksen veneeseen ja sen laitteisiin. Jokaisen asiakkaan kanssa käydään läpi oma taso ja koulutustarve. Siitä voidaan helposti luoda jokaiselle oma koulutusohjelma. Yhdessä purjehtimalla seatime-kouluttajan kanssa oppii kaikkein parhaiten perusteet. Oikea kokemus on purjehduksessa paras opettaja, ei luokkahuone. Mikäli asiakas haluaa ensimmäiselle purjehdukselle osaksi aikaa kapteenin mukaan, sekin järjestyy helposti. Näin voi rauhassa opetella hallintaa kapteenin opastuksessa omassa veneessä.

Ilmainen purjehduskoulutus!

  • Haluatko oppia purjehtimaan? seatime tarjoaa ilmaisen purjehduskoulutuksen sinulle ja yhdelle seuralaisellesi. Purjehdustaitojen kasvattaminen on tärkeää mutta jostain on aloitettava ja kokemus on paras opettaja. seatime tarjoaa mahdollisuuden aloittaa helposti ja turvallisesti purjehdusharrastus upeilla, uusilla veneillämme.
  • Ilmaisia koulutuksia järjestetään muutaman kerran vuodessa ja paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti täältä.